Rescue Diver

 

Pris 2495 kr.
Kursusprisen er exkl. kursus materialer og leje af udstyr. 
Kursus materialer 495 kr.

Leje af udstyr 495 kr.

Fredag kl.17.00 - 22.00       

Førstehjælps kursus 
(ikke Rescue kursus)      
Lørdag kl.9.00 - 17.00 Teori + Øvelser i åbent vand (Rescue)
Søndag kl.9.00 - 17.00 Teoriprøve + Øvelser i åbent vand (Rescue)

Husk at du skal have et gyldigt førstehjælpsbevis, der ikke må være mere end 24 mdr. gammelt.

Lær at forebygge og håndtere ulykker

"Fantastisk sjovt" kan virke som en uventet beskrivelse af et kursus, der skal forebygge ulykker ved dykning - men det er således, de fleste dykkere beskriver dette kursus. 
 
Overrasket? VÆR IKKE OVERRASKET. PADI´s instruktører uddanner dig i forebyggende forholdsregler og håndtering af dykkerulykker på en sådan måde, at det er underholdende og sjovt uden, at alvoren sættes over styr. Det er ikke overraskende, at mange dykkere hævder, at PADI´s Rescue Diver kursus er det mest værdifulde og givende kursus, de nogensinde har deltaget i.
 
Du har gennemført dit grundkursus og videreuddannelseskursus. Indtil nu har din uddannelse været indrettet på dig selv, for at du kunne blive en mere sikker dykker. Nu kan du lære, hvordan du skal kunne gøre dykning mere sikker og optimal for andre. 
 
Du bliver en bedre makker og mere forberedt på dykning på afsides beliggende dykkersteder. Med teori og praktik kommer du til at lære at forudse og forebygge dykkerulykker. Du oplæres i, hvordan du skal håndtere en ulykke, hvis den skulle opstå. Du bliver trænet i alt, lige fra at bugsere en udmattet dykker til de værst tænkelige situationer. 
 
Målet er, at du opnår den kundskab og de færdigheder, som kræves, hvis en ulykke skulle opstå. PADI´s Emergency First Response kursus giver dig kundskaber i førstehjælp og kunstig åndedræt (CPR), som er en vigtig forkundskab til Rescuekurset. Når du har lært at håndtere en ulykke, vil du opdage, hvordan du skal anvende CPR og førstehjælpen i forbindelse med ulykken. 
 
Efter gennemgang af uddannelsen som Padi Rescue Diver vil du kunne give kvalificeret hjælp til forulykkede, dette kan være sig på land eller i vandet.
 
Som Rescue Diver er du kvalificeret til PADI´s videregående uddannelser, MASTER SCUBA DIVER eller ligefrem til det professionelle certificeringsniveau PADI DIVEMASTER
 
Krav:
PADI AOW og 20 loggede dyk, samt gyldigt førstehjælpsbevis (max 24 mdr. gammelt).